HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Divat

Lépten-nyomon leárazott, csodás ruhákba botlunk, amelyeknek igencsak nehéz ellenállni. Most segítünk, hogy megvehesd a kiszemelt darabot, mégse költekezz túl!
Itt a május, lassan megérkezik a nyár, érdemes kicsit több időt fordítani a lábápolásra is!
Bár sokak szerint már harminc felett is érdemes elgondolkozni azon, hogy szabad-e nagyon rövid szoknyában illegetni magunkat, egy új felmérés szerint a nőknél negyven felett újra kitör a miniszoknyaláz, és rövidebb darabokat hordanak, mint harmincas éveik második felében. A Debenhams áruházlánc szerint ekkor átlagosan 36 centiméteres szoknyákat hordanak, majd a negyvenes éveik közepére átlagban egy centiméterrel csökken a hossz. Hatvan felett pedig a maxiszoknya járja.
Nyerő a zeroo.hu!
Óriási rózsaminták, csipke és kasmír – akár ha csak a sarki kisboltba ugrunk le, akár egy estélyre vagyunk hivatalosak, ezek a gyönyörű darabok mindehova alkalmasak.
Megnéztük, hol lehet jó bikinit vásárolni: akárhol, ugyanis már a ruhaboltokban is van külön fürdőruha-szekció. A bőség zavarában a trendek sem segítenek, hisz idén minden divatosnak számít. Jó hír, hogy annak ellenére, hogy a nyárból még rengeteg hátra van, a legtöbb strandcuccot már fél áron kínálják, így még kevesebb pénzből lehetünk divatosak augusztusi nyaralásunkon.
Imádod a farmereket, de lapos a feneked vagy túl széles a csípőd és nem tudod, milyen fazont válassz? Segítünk, hogy megtaláld a hozzád illő sikkes és szexi darabot!
Igazi szezonja van a harisnyáknak, zoknik, combfixeknek, megnéztük hát a választékot és találtunk néhány csodás darabot. Elnézést a sok fotóért, túl sok kedvencet találtunk.
A 2009-es egyrészes uralom elmúlt, nem baj, napozni úgyse fekszik ki senki túl sok anyag takarásában.
PÁRIZS — A világ legnagyobb pizsamabemutatójával kezdték vasárnap a 47. párizsi fehérneműnapokat, a kifutó mellett szétdobált párnák közé azonban ezúttal nem épp a gyerekeket várták. Ám a fiatalság lázas megőrzése minden szinten dúl, így nem csoda, hogy már férfi modellek is plüssállatokkal vonultak végig a kifutón.
Bár fogvacogtató a hideg, mégsem kell lemondanod a csinos és csábító fehérneműkről. Segítünk kiválasztani a legszebb téli darabokat, amelyeket öröm viselni.
Rövid ujjú, bő fazonú vagy túlméretezett vastag fonalból kötött, esetleg decens karcsúsított, selyemszalagos az ideálod? Válassz az alkalomhoz és az alkatodhoz illőt az idei szvettertrend legújabb darabjai közül!
MAGYARORSZÁG ‒ Egy harisnyába bújtatott láb mindig megdobogtatja a férfiak szívét. Lehet csipkés vagy nejlon, biztos, hogy az erősebbik nem elismerő pillantásaiban fürdőzhet viselőjük. Ám nem mindegy, milyen darabot választanak a hölgyek ruhájukhoz, a divatot követve minden évben más és más fazonok és minták a slágerek. A harisnyák pedig nemcsak a hideg ellen védik meg viselőjüket, hanem formálhatják is a lábat.
BUDAPEST – A hideg télben forró nyárhoz öltöztetnek a divatcégek, a tervezők szerint a fagyos napok ellenére már most érdemes a nyári ruhatáron gondolkodni.
Széles a csípőd, vagy túl vékony vagy? Ne aggódj, az őszi farmertrend minden alaktípusra kínál megoldást.

Következő Utolsó