HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Csábít a sok leárazott ruha? Így vásárolj okosan!

t: 4750

Csábít a sok leárazott ruha? Így vásárolj okosan!

Lépten-nyomon leárazott, csodás ruhákba botlunk, amelyeknek igencsak nehéz ellenállni. Most segítünk, hogy megvehesd a kiszemelt darabot, mégse költekezz túl!

Nincs olyan nő, akár ne vágyna egy-két új ruhára, de sajnos nem vehetjük meg az összes olyan csinos darabot, amit szeretnénk. Mégsem szabad végképp elkeserednünk, hiszen beköszöntött a nagy nyári leárazás!

Hetek óta vártuk, hogy mikor jelennek meg a mágikus erővel bíró "leárazás" táblák az üzletek ablakain, de végre elérkezett a pillanat.

Természetesen, ha eddig nem tudtunk ellenállni egy csábító ruhának vagy kiegészítőnek, akkor se keseredjünk el, de most igazán szabad a vásár! A boltok polcai még roskadoznak a nyári kelméktől, így egy cseppet sem érezhetjük majd, hogy divatjamúlt ruhákat találunk magunknak.
Bár igencsak vonz a kedvező ár, arra ügyeljünk, hogy nem vásároljuk fel az egész készletet!Hogyan induljunk bevásárolni leárazás idején?

- Írjuk össze, hogy mit szeretnénk igazán! Ez azért fontos, hogy ne essünk kísértésbe minden dögös felső vagy tűsarkú láttán, mert könnyen előfordulhat, hogy többet költünk, mint amennyit leárazás nélkül is kiadnánk egy csinos szettért.

- Ha szükséges, állítsunk össze egy konkrét bevásárlási listát, mint például: vászonnadrág, bőrsaru, gyöngysor, tunika, fehér trikó.
Persze kikerülhetetlen, hogy ne szerezzünk be egy-két plusz darabot, de óvatosan a kísértéssel!

- Gondoljuk át, hogy melyik a kedvenc üzletünk üzleteink és igyekezzünk csak oda betérni. Mivel számtalan butik ajtaján láthatjuk a hívogató feliratot, ezért könnyen megeshet, hogy olyan helyen is kinyílik a pénztárcánk, ahol máskor nem.

- Gondolkozzunk úgy, mint egy stylist! Állítsunk össze otthon egy, vagy két nyári szettet a következőképpen: rajzoljuk le, vagy írjuk le, hogy mit szeretnénk magunkon látni. Teletalpú cipőt vagy gladiátorszandált? Milyen szoknya vagy nadrág illene hozzá? Esetleg egy öv?
Ne feledkezzünk el a kiegészítőkről sem! Hogyha nem akarunk egy új táskára költeni, válogassunk sikkes, egyedi ékszereket!

pink.hu

2012.08.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok