HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Dögös farmerek minden testalkatra

t: 6506

Dögös farmerek minden testalkatra

Szinte nincs olyan nő vagy férfi, aki ne szeretné a farmert. Mégis akad, aki ódzkodik tőle, és sokszor csupán azért, mert még nem találta meg az alakjához és személyiségéhez leginkább passzoló fazont.

Talán veled is előfordult már, hogy az épp aktuális divatot követve próbálgatod a ceruzafarmereket vagy a csípőfazonú nadrágokat és elégedetlen vagy a tükörben látotottakkal. Mielőtt végképp elmenne a kedved a keresgéléstől, segítünk, hogy csak az alkatodhoz illő darabok közül válogass. Így biztos, hogy hamar megtalálod a legjobb farmernadrágot.

Ha körte alkatú vagy:

A körte alkatra jellemező a karcsú derék, keskeny váll és a széles csípő. A hangsúlyos csípőhöz és az erős combokhoz válassz középmagas derékszabású fazont. Nem túl nagy zsebekkel, trapéz fazonnal ideális viselet, ami finomítja a körvonalakat. Ehhez az alkathoz tökéletes farmerszín az indigókék, a fekete és a denim-kék. A farmeredhez húzz magas sarkú cipőt, amely csodásan nyújtj a combot. Részesítsd előnyben a kiemelt vállmegoldású felsőket, amelyek idén tavasszal és nyáron még mindig nagyon divatosak.

Ha lapos a feneked:

Ha kevésbé kerekded a hátsód, a hangsúly terelődjön a zsebekre: válassz díszes – szegecses, hímzett, mintás – farzsebes nadrágot. Szintén kerekíti a feneket a csípőfazonú farmer, amelytől kisebbnek és tömörebbnek tűnik ez a testrész. Érdemes magas sarkú cipővel kombinálni a farmert, ami megemeli, kerekíti a feneket. Próbáld ki a fenéknél koptatott darabokat is, csak arra ügyelj, hogy a koptatás ne hosszanti, hanem kerek alakú legyen.

Ha vékony alkatú vagy:

A törékeny alkatú nőknek az egyenes szabású és a szűk, ceruzafarmerek remekül állnak. A testre simuló daraboknál ügyelj arra, hogy csak tökéletes, sportos lábakon mutat igazán jól. Az izgalmas zsebmegoldások és ívelt szabás- és varrásvonalak nőiesítik, lágyítják a vékony nők sziluettjét. ha túl vékony vagy, kerüld a nagyon szűk és a nagyon bő nadrágokat, mert mind a két fazon kiemeli soványságodat. Ebben az esetben keress egyenes szabású farmert.

Ha homokóra alkatú vagy:

A homokóra a legnőiesebb, bár hízásra hajlamos testforma: arányosan széles vállal, karcsú derékkal és a vállal azonos szélességű csípővel. Farmerből keresd az egyenes szabású, vagy a lábszárnál enyhén bővülő fazont. Ha vékony a derekad és lapos a hasad, bátran viselhetsz magasított derékszabású farmert is! Ebben az esetben választhatsz csípőfarmert is, de ha kisebb pocakodat szeretné elrejteni, ne kísérletezz ezzel a típussal.

Pink.hu

2010.05.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok