HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Elindult az új őrület!

t: 5111

Elindult az új őrület!

Elindult az új őrület, a zeroo.hu ingyenes nyereményjáték portál!

Bizonyára sokan jártatok már úgy, hogy regisztráltatok egy nyereményekkel kecsegtető internetes oldalra, ahonnan a sorsolás után kaptatok egy email-t, hogy ez és ez a felhasználónevű játékos nyert, vagy jobb esetben nyert Kiss József Budapestről.
Ez ugye ébreszthet kételyeket!?
Nem titkolt a szándéka a zeroo.hu csapatának, szeretnénk maximálissá tenni a bizalmat az oldalunk iránt. Ezt viszont csak akkor tudjuk megtenni, ha mindenben mások leszünk mint a hasonló weboldalak.

Miben más a zeroo?

Abban, hogy a játékot követő pár másodpercen belül a nyertes teljes neve és címe megjelenik az oldalon, nincs félrevezetés, nincs manipuláció.
Regisztrálni a játék tisztasága érdekében csak ezen adatok megadásával lehet. A nyertes bárki lehet aki kellő rendszerességgel visszatér az oldalra, és megfelelő időben kattint a számlálóra. Jelenleg a regisztrációs időszak van folyamatban, az első játék indulásának ideje 2011.02.10. Első nyereményünk egy 2 éjszakás wellness egy csodálatos szállodában!
Hogy hol, itt megnézheted: zeroo.hu

Hogy addig se unatkozzatok, elindítottuk a zeroo-t népszerűsítő játékunkat.
Ennek nyereménye egy Samsung UE32C6000 LED televízió, a játék a részleteit a regisztrációt megerősítő email-ben megtalálod.
Regisztrálni itt tudsz: regisztráció

A zeroo.hu-n minden ingyenes, soha semmiért nem kell fizetned.

Ha csatlakozni szeretnél a zeroo közösségéhez, szívesen látunk!

Sok szerencsét kíván a zeroo.hu csapata

2011.02.02

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok