HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Virágba borul a divatos nő

t: 4969

Virágba borul a divatos nő

Az első romadivat-bemutató darabjait bárki felhúzhatja, aki nem ijed meg a merész színektől és tradicionális motívumoktól.
– A kollekció a hagyományos motívumokat ötvözi a modernitással, és azt szerettük volna megmutatni, hogy hogyan lehet a tradicionális roma mintákat az utcán is viselni – avatta be a Blikket a szemet vonzó ruhadarabok titkába Varga Erika divattervező, hozzátéve: a nem csak roma hölgyeknek készült kollekcióban rengeteg kasmírt, pamutot, viszkózt és kevert poliésztert használt.– A kultúránk rengeteg szerencsemotívumot használ, így számtalan ruhán található lóhere és patkó. A hold- és a napforma, illetve a virágminták és rakott szoknyák is ugyanilyen kedveltek.

– A virágminták sosem mennek ki a divatból, ezért bátran ajánlom mindenkinek! – tudtuk meg Kiss-Tamási Mónika stylisttól, aki azt azért hozzátette: ha például a szoknya mintás, érdemes hozzá egy egyszerűbb felsőt választani és fordítva, különben túllőhetünk a célon, és öltözékünk jobban hasonlít majd egy karneválozóéra, mint hétköznapi viseletre.

Blikk.hu

2010.08.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok