HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Szvettertrend: kardigándivat minden alakra

t: 3689

Szvettertrend: kardigándivat minden alakra

Visszavonhatatlanul megérkezett a hideg idő, így utánajártunk a legújabb divatos, csinos, puha kardigánoknak.
idén ősszel és télen nagyobb a választék mint valaha: virágkorukat élik az úgynevezett "oversize" kardigánok, de rendkívül divatosak a rövid, bolerófazonú darabok is. A klasszikus stílust kedvelők megtalálhatják a hagyományos vonalvezetésű, csípőig érő változatokat és a derékkötős, karcsúsított darabokat is.

Az uralkodó szín a kardigánok palettáján a homok, a levendulalila, a szürke és a fekete.
Kortól függetlenül bárki viselheti ezeket a színeket, egyedül az alkatra és az alkalomra kell odafigyelnünk, amikor kiválasztjuk a hőn áhított darabot.

Irodába vállasszunk derekat takaró, hosszabb kardigánokat, derékban kötős, nőies fazonokat vagy egyenes szabású klasszikus változatot.
Munkahelyünk stílusától függően kombinálhatjuk elegáns vagy bohém nemesfém-és bizsu ékszerekkel.
A kardigánokhoz a farmer, a szövetnadrág és a szoknyák is jól mutatnak. A tél közeledtével viseljük csizmával: fazontól függően lehetünk sportosak vagy szexisek egyaránt.

Elegáns alkalmakra stílusos a derékban megkötős kardigán és az asszimetrikus, selyemszalaggal kiegészített változat is. Tűsarkúval és szoknyával tökéletes vislet. I
Ebben az esetben kiegészítőként válasszunk gyöngysort vagy fekete bizsut, esetleg egy diszkrét nemesfém ékszert.
Az elegánsabb kardigánok általában vékonyabb anyagból készülnek, így bátran kísérletezhetünk új öltözék-megoldásokkal is: kössünk a derekunkra egy fekete bőr övet, de rendkívül fontos, hogy övünk anyag és színe harmonizáljon a cipőnkkel és a táskánkkal. Akár egy brosst is tűzhetünk a kardigánunk gallérjára, amellyel egyedivé és stílusossá varázsolhatjuk megjelenésünket.

Bohém és fiatalos viselet a rövid, bolerószerű kardigán és a buggyos, kötött kabátka. Mindkettőt farmernadrággall, tűsarkúval viseljük.
A buggyosabb fazonú darabokat a karcsú, magas nőknek ajánljuk, míg a boleró szinte mindenkinek jól áll.
A boleróhoz válasszunk testre simuló toppot, de kerüljük a baby-doll fazonú, enyhén bővülő felsőket. Ez utóbbi vastagít és azt a hatást kelti, mintha kismamák lennénk.
Természetesen a terhes nőknek remekül áll ez az összeállítás.

Pink.hu

2009.11.18

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok