HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Meleg és szexi - ezt viseld bundabugyi helyett!

t: 4929

Meleg és szexi - ezt viseld bundabugyi helyett!

Visszavonhatatlanul megérkeztek a mínuszok, így nemcsak a réteges öltözködésre kell odafigyelnünk, hanem a legalapvetőbb ruhadarabjainkra, a fehérneműnkre is.

Bár szexi és ellenállhatatlan viselet a tanga és az áttetsző csipkemelltartó, de ezekben a dögös darabokban könnyen felfázhatunk, megbetegedhetünk.
Nincs más teendő, mint kiválasztani néhány nagyobb felületet takaró, melegebb anyagból készült, de érzéki fehérneműt a téli hónapokra.

Második test

Azon túl, hogy a hideg idő ellen puha, kötött kardigánnal óvjuk testünket, érdemes beszerezni egy kényelmes, csinos és nőies egyberészes fehérneműt, azaz body-t is.
A body-k az egész törzset óvják a fagytól, a beépített melltartórésszel és bugyival kialakított darabok pedig tökéletes fehérneműt alkotnak.

Óriási a választék, ezért mindenki megtalálhatja az ízlésének és stílusának megfelelő tökéletes egyberészes alsóneműt. Akár sportos, egyszínű pamut, szatén vagy csipke body, biztos, hogy szeretni fogjuk a télen.

Derekunk védelmében

Ha mégsem szeretjük a body-t, választhatunk helyette csinos, minden színben kapható pamut trikót. Akár beépített melltartóval, akár anélkül; alapvető kellék egy nő téli fehérnemű-gyűjteményében. Ma már ezekhez a nőies atlétákhoz hozzáillő melltartót és alsóneműt is beszerezhetünk, így szabaon dönthetünk, hogy mikor mivel párosítjuk kollekciónk darabjait.

Csábító védelem

Szexisek és kívánatosak szeretnénk lenni úgy, hogy kényelmes és meleget adó fehérneműben vagyunk? Erre is van megoldás. A fehérneműcégek kitalálták, hogyan lehet kombinálni a kényelmeset a dögössel. A hagyományos pamut franciabugyikra apró masnikat vagy fűzőket tesznek és egy kicsit magasabbra szabják a kisnadrág szárát. Ugyanezt a fazont selyem és csipkeformában is megvásárolhatjuk és így is sokkal jobban járunk a zord időjárással szemben, mintha csak egy aprócska tangába bújtunk volna.


Éjjeli pillangók

Nem feledkezhetünk meg az éjszakai viseletről sem. Ahhoz, hogy nőiesek és kívánatosak legyünk - bármennyire is kényelmes - néha cseréljük le a jól bejáratott, bő pizsamánkat hálóingre.
Nem kell azonnal a leheletvékony selyem hálóingekre gondolni; télen biztos, hogy nem ez a darab a legmegfelelőbb választás.
Éppúgy érzékiek és szexisek lehetünk, ha selyem éjjeli ruhánkat pamut megfelelőjére cseréljük.

Mell alatt szalaggal húzott, mintás és egyszínű változatban is beszerezhetjük ezeket a kelméket.
Hálóingükhöz színben és anyagban illő köntöst és papucsot is vásárolhatunk, így teljes lesz az éjszaki viseletünk.

Pink.hu

2010.01.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok