HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Cső, bő, csípő - őszi farmerdivat minden alakra

t: 4129

Cső, bő, csípő - őszi farmerdivat minden alakra

A farmer örök! Sosem megy a ki a divatból és biztos, hogy minden fazon visszatér egyszer. Pár éve még lehetetlennek számított, hogy valaha a 80-as évek feltűnő darabjaiba bújunk, mégis megváltozott a tendencia. Nemcsak a buggyos vállak, csillogó, flitterrel díszített blúzok és szegecses táskák tértek vissza, hanem a koptatott, szűkítet szárú és a finomított szárú répafarmerek is.

A farmerviselet legfontosabb szabálya: bármennyire is szereted a divatot, az alakod legyen az első! A formádhoz válassz farmert és ne a divathoz. Mégis, ha ügyesen keresgélsz, a kettőt sikeresen ötvözheted.

Akinek nem farmerje, ne vegye magára!

Széles csipő, kissé vaskos comb (körte és homokóra alkat):

Óvakodj a csípőfarmerektől és a túl szűk, úgynevezett sztreccs farmerektől! Válassz kissé magasabb derekú, klasszikus, egyenes vagy kissé bő szárú nadrágot eredeti farmeranyagból. Kerüld a túl világos színeket, a nagy mintákat és a puffos zsebeket.
Hogyha mégis ragaszkodsz a legújabb trendekhez és szűk szárú farmerre vágysz, felső ruházatod legyen hosszabb, csípőt takaró. Ajánlottak a derékban megkötős kardigánok, szűkített fazonú blézerek, széles derékövvel ellátott vékony, pamut anyagú pulóverek.
A ceruzafarmerhez mindenképp magas sarkú cipellőt húzz a lábadra, mely nyújtja és karcsúsítja az alakot.

Hosszú, sportos, de nem túl vékony combokra (arányos, sportosan-nőies alkat):

Bátran válogathatsz a különböző szabások és minták között: a most nagyon divatos szakadt, koptatott farmerek éppúgy illenek a te alkatodhoz, mint a szuperszexi fekete ceruzafarmerek vagy a klasszikus, egyenes szárú változatok. Viselheted őket balerinacipővel, magas sarkú bokacsizmával és hosszú szárú csizmával is.

Vékony combokra (fiús, egyenes alkat):

Ha vékony alkatú nő vagy, kerüld a túl szűk darabokat: válassz kissé bővebb szárú, vagy egészen bő szárú farmert. A kevésbé passzos farmerek bár megmutatják alakodat, mégsem hangsúlyozzák ki azt túlságosan.
Ne hidd, hogy a bő nadrágok nem csinosak: széles derék-, vagy csípő övvel, testre simuló blúzzal vagy toppal szexis és ultrasikkes viselet. Megjelenésedet magas sarkúval teheted tökéltessé (ha nem szeretnél sokkal magasabb lenni, válassz 3-5 centiméteres sarkakat, vagy törpesarkú cipellőt).

farmereket szinte mindenféle stílusú cipővel, csizmával kombinálhatod: ami igazán lényeges, hogy ügyelj az öltözéked harmóniájára, és előnyös, illetve hátrányos testi tulajdonságaidra is.

Nem szabad a divat áldozatává válni, bármennyire is tetszenek a trendek. Ami jól áll egy 20 évesnek, nem biztos, hogy stílusos egy 35 évesnek.

Mégis, ha ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy kövesd a legújabb divatot, vizsgáld meg jól az álomdarabot a próbafülkében a kedvenc felsőddel, cipőddel, táskáddal.

Pink.hu

2009.10.15

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok