HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Szilikon vagy sem

A női kebel az esztendők során folyamatosan változik. Más az alakja és felépítése a nemi érés idején, más húsz, majd harminc év körül, illetve a klimax után
A női szépség szimbólumának sok viszontagságot kell kibírnia. Legfőképp a gravitációval szemben kellene hetyke állását mindvégig megtartani, erre azonban az évek előrehaladásával egyre kevesebb a remény. A hízások, a fogyások, a terhesség, a szoptatás, a sport - mind erősen igénybe veszik a nőiesség eme jelképeit, melyek végül is engednek a kényszerítő körülményeknek, a tömegvonzás törvényének.
A tavalyi Születés Hetén olyan nagy sikere volt a Mellbeszélgetések kiállításnak – amely egy amerikai könyv képanyagára és szövegeire épült -, hogy a szervezők elhatározták, idén elkészítik a magyar változatot.
Számtalan nő szeretné, ha nagyobb lenne a melle, a műtéttől azonban sokan visszarettennek. Nekik kínál alternatívát a kozmetikai és gyógyszeripar a sebészkés helyett - krémek, tabletták és egyéb módszerek formájában.
A parapszichológiai, személyiség fejlesztő tréning visszaállítja a helyes nemi identitástudatot, a párkapcsolatba vetett hitet, az életkedvet és az optimizmust.
A nőiesség egyik fő szimbóluma a mell, mely sokszor elégedetlenségre ad okot. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint minimális kockázat mellett korrigálhatók az eltérések.
Amerikai tudósok nagy lépést tettek előre a mellnagyobbító műtétek terén: emberi őssejtek segítségével alakítanak ki implantátumokat.
Ez egy fura jogi történet, ami nem is a plasztikai sebészet szakmai oldalát érinti.

Első Előző