HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilikon vagy sem > Izgató keblek

t: 1874

Izgató keblek

A plasztikai sebészet már rég hadat üzent ennek a természetes folyamatnak, de csak ideig-óráig tudja felvenni a versenyt. A műtét ugyanis nem tudja az emlő bőrét és szöveteit fiatalabbá tenni, és csak a nagyon rossz megfigyelő vagy teljesen figyelmetlen emberek számára tűnik természetesnek az átalakítás. Hozott anyagból készülhet kisebb, de állóbb, vagy implantátummal nagyobb is, viszont a hegek maradnak.

A kozmetika is próbálkozik a mellfeszesítés nem műtéti módszereivel, ma már sikerrel. Persze, pontosan meg kell határozni az életkort és az indikációs területet, a szöveti elöregedés bizonyos fázisában már nem lehet hatásos a kozmetikai kezelés.

A kozmetikai mellfeszesítés célja az emlő bőrének feszesebbé tétele, a nyirokkeringés aktivizálása, az emlő belső kötőszöveti rostjai regenerációs folyamatainak a felerősítése.

A kollagénstruktúra megőrzése az emlő formai épségének a feltétele. A mellfeszesítő kezelések speciális intim kozmetikai kezelések, csak a legmagasabb szinten álló kozmetikai cégek rendelkeznek megfelelő berendezésekkel és kezelősorokkal.

Az alap mindenképpen a vákuumtechnika, amelynek különböző módozatait ismerjük a kézi vákuummasszázstól a mikrocsip által vezérelt, speciális emlőfeltéttel rendelkező berendezésig. A vákuum (negatív nyomás) hatására a kötőszövet mélyen átmasszírozódik, megindul a nyirokáramlás, a bomlástermékek fokozott eltávolítása. Az eredményt fokozhatjuk ultrahangos masszázzsal, és speciális bőrfeszesítő kozmetikumok együttes alkalmazásával.

Jó hatásúak a bandázsolással "formára igazított" mellekre alkalmazott alga- és modelázsmaszkok. Az emlők kezelését természetesen ki kell terjesztenünk a nyak és a dekoltázs területére is, hiszen az úgynevezett természetes melltartó kötőszöveti és izomrostok erről a területről erednek.

Itt hívnánk fel a figyelmet a sok napozás és a szolárium mellékhatására: a kollagénrostok termelődésére gyakorolt gátló hatás miatt a barna bőrszínre vágyóknak, bizony, sokszor ernyedt pulykanyakkal, kreppes dekoltázzsal és lógó mellekkel kell fizetniük.

(szepsegmagazin)

2005.06.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok