HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilikon vagy sem > Krémek, pumpák és egyéb mellnövelők

t: 2844

Krémek, pumpák és egyéb mellnövelők

Akinek az élete fő problémája, hogy nagyobb kosarú melltartót szeretne hordani, az egészen kétségbeesett lépésekre is képes. A leggyorsabb és leglátványosabb megoldást kétségkívül a plasztikai sebészet kínálja, de a bátortalanabbaknak sem kell feladniuk a reményt. A piac itthon is bővül, és ez még mind semmi ahhoz a lenyűgöző választékhoz képest, amely akkor tárul elénk, ha a Google keresőjébe beírjuk a "breast enlargement" kifejezést.

Tabletták
Fő összetevőik olyan gyógynövények, amelyeknek fitoösztrogén-tartalma a szervezet növekedési folyamataira hat. A női mell méretét ugyanis nem a tejmirigyek mennyisége határozza meg (ebből mindannyiunknak ugyanannyi jut), hanem a zsírsejteké. Ez utóbbiak gyarapodását igyekeznek ösztönözni a tablettákban lévő különböző gyógynövények, köztük az édesköménymag, a mexikói vad yam-gyökér, az édesgyökér, a legyezőpálma-bogyó vagy a pitypanggyökér kivonata.Krémek, pumpák...

Krémek
Gyártóiknak ígéretei szerint nem csak a mell méretére, hanem feszességére is jó hatást gyakorolnak. Fő összetevőik ugyancsak magas fitoösztrogén-szintjükről ismert gyógynövények, amelyeknek feladata a szervezet saját hormontermelésének felturbózása. Egyik nélkülözhetetlen hozzávalójuk a Thaiföldről származó Pueraria nevű egzotikus növény kivonata, amelytől állítólag növekedésnek indulnak és kitágulnak a mell szövetei.

Pumpák
A forgalomban lévő eszközök általában ugyanazon az elven alapulnak: szívó hatást gyakorolnak a mellre, vákuummal kifelé húzva a jobb sorsra érdemes testrészt. A forgalmazók szerint ez egyszerre három kebeldúsító folyamatot is beindít: a vákuum zsírt és folyadékot nyom a mell sejteibe és felduzzasztja őket; a hormontermelés serkentésével maximális méretűre tágítja ki a tejmirigyeket; a kollagéntermelés ösztönzésével pedig feszesebbé teszi a szöveteket. A procedúra állítólag gyors, fájdalmatlan, és nincsenek káros mellékhatásai.

Hipnózis
A módszer azon az elméleten alapul, hogy test és szellem közvetlen összeköttetésben áll egymással. Ez a kapcsolat olyan erős, hogy megfelelő szellemi összpontosítással hathatunk testünk vegetatív folyamataira, így a hormontermelésre is. Ez adhat magyarázatot a "hipnotikus mellmegnagyobbítás" jelenségére. Az első ilyen kísérlet eredményéről a '70-es években számolt be R. D. Willard amerikai tudós. Willard 22 önkéntes nőn végezte el a vizsgálatot. A könnyű transzban lévő nőknek azt az utasítást adták, hogy képzeljék el, amint a mellükre kellemes meleg víz áramlik, érezzék, ahogyan a mellük felmelegszik, lüktetni és nőni kezd. A hangszalagra mondott szöveget a résztvevők otthon is minden nap meghallgatták.

Tizenkét hét elteltével a nők 85 százalékánál mellnövekedés lépett fel, az átlagos körfogatnövekedés 3,4 cm volt, néhányan ennek a dupláját tapasztalták, és ami még meglepőbb, akiknek a két melle eredetileg nem volt egyforma, a végén egyformává vált. A három hónappal később megejtett utóvizsgálat az elért növekedések 80 százalékát maradandónak találta. A kísérletet később megismételték a Houston Egyetemen, és az adatok Willard eredményeit igazolták


(velvet)

2005.05.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok