HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Érdekességek

Valaha eszébe jutott, hogy a boltban kaphatók helyett házi szereket használ a szúnyogcsípések megelőzésére? Vagy gondolkodott már azon, hogy maga keveri ki napvédő krémjét?
Itt az ideje a nagytakarításnak? Nézzen körül, van-e otthon ecet vagy citromsav, szódabikarbóna, perkarbonát!
Vásárlás után, hazatérve vetted észre, hogy rég áhított cipőd a varrás mentén szakadt? Ne csüggedj, van megoldás, csak járj utána! Morvai Gábor, a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat szóvivője és koordinátora segítségével megtudhatod, milyen jogaid vannak.
Nem akarok lázítónak hangzani itt, de van egy lázadó tervem a sok vegyi tisztitószereket forgalmazó cég ellen. Az emberiség egyik fő dobása a környezeti szennyezőanyagok, a tisztító-és testápoló termékek csatornákba mosása és vízrendszereink vegyi anyagokkal való elárasztása. Nem csoda hát, ha a halakban nehézfémek, a delfinekben pedig triclosan van (rovarirtószer).
Thomas B.-t az osztrák hatóságok többek közt rablásért és erőszakért is elkapták már
A természettudományokért rajong és pályáját is ebbe az irányba tervezi - mondta Bőr Viktória, a 187. Anna-bál szépe vasárnap Balatonfüreden.
Tudtad, hogy könnyebben ismerkedsz, ha elutazol? Használd ezt ki akkor is, mikor hazaérsz! Ehhez adunk tippeket.
Lezajlott a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest a Millenáris Teátrumban a helyszínre meghívott több száz szakmai résztvevő jelenlétében. A május 8-án, kedden este rendezett eseményt a Magyar Televízió élőben közvetítette és a Fonogram Facebook-oldalán is látható volt. Idén tizenhárom hazai, valamint öt külföldi kategóriában ítélte oda a szakmai zsűri a Fonogram-díjakat. A gálaműsor során jól ismert előadók mellett fiatal tehetségek, valamint kifejezetten erre az estére színpadra állított, különleges zenei produkciók is láthatók voltak. A lapozás után elolvashatók a részletek és a nyertesek listája. (A képen Rakonczay Gábor adja át az év hazai hard rock albumának járó díjat a The Idoru zenekarnak)
Az emberi szem működése indokolja a sorrendet, ahogyan a színek a világ nyelveiben elnyerték neveiket - állítják számítógépes szimulációjuk alapján olasz fizikusok. Az eredmények arra utalnak, hogy a kulturális evolúció során korábban kaptak nevet azok a színek, amelyeket hullámhosszuk miatt könnyebben észlelünk.
Télen a síelésnek, nyáron a nyaralásnak, tavasszal pedig a takarításnak van szezonja. És aki nem vette volna észre: tavasz van. Ablakok, előszoba, nappali, dolgozó és szórakoztatóelektronika.
Hónapokat kell várnia a nyereménylakásba költözéssel a VV 5 győztesének, mert az építő nyárra ígéri, hogy elkészül. Lehet, hogy Alekosz lakásába kell bevackolnia magát annak, aki „mindent visz”?
Te sem tudsz ellenállni a karácsonyi édességeknek? A rokonok addig tömnek jobbnál jobb falatokkal, míg azt nem érzed, kidurransz? Persze a felszedett kilók után kétségbeesve állsz a tükör előtt és a legkevésbé sem látod magad vonzónak.
Hiába kap egyre nagyobb hangsúlyt a napozás alatti bőrvédelem, így is megesik néha, hogy a szabadban eltöltött kellemes nap után, este érezzük: feszül a bőr, fáj a váll és a hát. Íme néhány módszer, amellyel gyorsan enyhíthetők a panaszok.
Egész életünkben fontos szerepet játszik a kommunikáció, mely nem más, mint információk közlése és cseréje, ami különböző rendszerek között jön létre valamilyen erre szolgáló eszköz, illetve jelrendszer segítségével.
A változás korát éljük, ami valljuk be, hogy sokunk életében gyakran nem tetsző fordulatokat hoz. „A baj nem jár egyedül”, szoktuk mondani… Amikor az ember számára úgy tűnik, hogy a problémák hullámként összecsapnak a feje fölött, akkor érkezik el az a pillanat, amikor szeretné tudni, hogy mit tartogat számára a közeljövő. Ilyenkor még a kevésbé hívő ember is hajlamot érez arra, hogy felkeressen egy kártyajóst vagy „látó”-t.

Következő Utolsó