HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Érdekességek > Így légy szexi, ha teleetted magad!

t: 4311

Így légy szexi, ha teleetted magad!

Te sem tudsz ellenállni a karácsonyi édességeknek? A rokonok addig tömnek jobbnál jobb falatokkal, míg azt nem érzed, kidurransz? Persze a felszedett kilók után kétségbeesve állsz a tükör előtt és a legkevésbé sem látod magad vonzónak.

Ne csüggedj, van 10 tippünk, amelyekkel szexinek érezheted magad az ünnepi zabálás után is!

Viselj sálat!

Egy ügyesen a nyakba vetett sál nemcsak a megfázástól óvhat meg, hanem tökéletesen eltakarja az ünnepi zabálás következtében meghájasodott tokát is. Arra azért érdemes odafigyelned, hogy legyen a kezed ügyében zsebkendő, amivel az esetleges izzadságtól megszabadulsz, hiszen erre a sál csak rápakol.

Erős smink

Pirosító, füstös szem, alapozó, több réteg púder, műszempillák; bármi, ami elvonja a figyelmet arról, hogy alig tudtad belepréselni magad a kedvenc farmerodba és mások segítsége nélkül alig tudtál felállni a székből.

Elő a cicit!

Talán az egyetlen pozitívuma a karácsonyi evés-ivásnak, hogy nemcsak azok a testrészek híznak meg, amelyeket szeretünk eltakarni, hanem a mellek is, amelyeket ilyenkor érdemes kiemelni. Tehát amíg vissza nem nyered a versenysúlyodat, nyugodtan mutogasd őket mélyen dekoltált ruhákban és engedd, hogy a pufók arcod helyett rájuk irányuljon a figyelem.

Itt a poncsó ideje!

A poncsóval a divatvilág azt üzeni: teljesen oké, ha egy pokróccal a válladon lépsz az utcára! Ha a célod az, hogy elfedd, mennyire nem voltál képes az önmegtartóztatásra, ez a ruhadarab tökéletes választás!

Rétegesen

A tél amúgy is megköveteli a réteges öltözködést, így nyugodtan hordhatsz alakformáló alsóruházatot a felszedett plusz kilók kordában tartására, senkinek sem fog feltűnni. Húzz fel egy szexi miniszoknyát fekete harisnyával, felülre pedig kapj fel egy lezser topot.

Magasabbra

A magas sarkú cipők a legjobb ellenszerei az alkalmi plusz kilóknak! Csodálatosan megnyújtják a virgácsaidat, kerekké és kívánatossá varázsolják a popsidat és nem utolsó sorban lelassítják az utadat a desszertes asztalig.

Sötétben

Viselj sötét színeket! A fekete, sötétbarna, sötétkék ruhák nemcsak slankítanak, hanem kevésbé látszanak rajtuk a foltok is, mint a vörösbor vagy más, étel okozta szennyeződések. Így ha vendégségben jársz, segíthetsz a konyhában és olyan sikkes lehetsz, mint még soha.

Nagy kiegészítők

Egy szép, nagyméretű gyűrű elvonja a figyelmet a duzzadt ujjakról, egy drámai hatást keltő karkötő pedig előtérbe helyezi a csuklót a husi karok helyett.Illatozz!

De ne úgy, mint a karácsonyi pulyka! Keress valamilyen édes, vaníliás illatú parfümöt és próbálj meg a szokásosnál is közelebb kerülni álmaid férfijához. Miközben azzal lesz elfoglalva, hogy belélegezze a finom illatodat, nem fog neki feltűnni, hogy elloptad a tányérról az utolsó szelet almás pitét.

Flitterek

Húzz olyan koktélruhát szilveszterkor, amely tele van flitterekkel. Ezek után más dolgod sincs, mint beállni a fénybe, és figyelni a pasik elismerő tekintetét, ahogyan a fényes hátsódon legeltetik a szemüket.

Blikk.hu

2011.12.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok