HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Érdekességek > Nem kapja meg a főnyereményt a VV5 győztese

t: 4551

Nem kapja meg a főnyereményt a VV5 győztese

Hónapokat kell várnia a nyereménylakásba költözéssel a VV 5 győztesének, mert az építő nyárra ígéri, hogy elkészül. Lehet, hogy Alekosz lakásába kell bevackolnia magát annak, aki „mindent visz”?

A ValóVilág összefoglalóiban minden este elhangzik, hogy milyen nyeremény jár a jövendőbeli nyertesnek. Az az egy, aki mindent visz, a játék végeztével egy éven át havi egymillió forintot kap, emellett egy új autó tulajdonosa is lesz, de ami a legfontosabb, egy új lakással is gazdagodik. Fantasztikus lehetőség ez egy vagyontalan fiatal számára, hiszen egy hitelmentes öröklakás már önmagában is főnyereménynek számít.
Az ingatlanról megtudtuk, hogy két és fél szobás, teraszos, és az új lakó szerencséjére udvari fekvésű. A lakóparkot körbejárva kiderül, hogy nem minden tulajdonosnak van ilyen szép kilátása. Míg a házsor egyik oldalról hangulatos kertes házakra néz, a másik oldalról az újpalotai felüljáró forgalmas aszfaltja, illetve a körvasútsor sínei határolják.

A Bors értesülései szerint azonban nem csak az ablakokból való kilátással vannak gondok, a leendő győztes egyelőre nem tervezheti az életét az új otthonában, mivel az nincs – és a játék végéig nem is lesz – készen. Tipikus építési terület fogadja az arra járót, a ház egyelőre egy csupasz betonépület, bár az ablakok már bent vannak. Szigetelés még nincs, szemmel láthatóan az elvégzendő munka felénél sem tartanak. Hogy mikor lesz ebből lakás, arról az üzemeltető cég egyik értékesítője beszélt.

– Az ingatlan jelenlegi piaci értéke 21 millió forint, tartozik hozzá a mélygarázsban egy parkolóhely is – tájékoztatta lapunkat Szűcs Attila. – A lakás 52 négyzetméteres, az ablakai a belső udvarra néznek. Júliusra várható az átadása.
A győztesnek tehát több hónapot várnia kell a költözéssel, megkérdeztük hát Alekoszt, nem adná-e kölcsön addig ő a nyereménylakását. A VV negyedik szériájának győzteséről számos cikket olvashattunk azzal kapcsolatban, hogy nem szereti igazán azt a lakást, sőt arról is megjelentek hírek, hogy az RTL Klub a súlyos szerződésszegés miatt esetleg elperli tőle.

– Életvitel-szerűen Érden lakom, nem Pesten, de gyakran látogatom a nyereménylakást is – mondja Alekosz. – Albérletnek sosem adnám ki, nehogy lelakják. Pontosan ezért nem bocsátom az új nyertes rendelkezésére sem. Lehet, hogy nyitott embernek tűnök, de egyáltalán nem vagyok az, ha a tulajdonomról van szó. Eszem ágában nincs odaadni bárkinek akár egy napra is! Ez nem egy menedékhely.

borsonline.hu

2012.02.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok