HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Érdekességek > Pasizz be a nyaraláson - flörttippek vakációhoz!

t: 5569

Pasizz be a nyaraláson - flörttippek vakációhoz!

Tudtad, hogy könnyebben ismerkedsz, ha elutazol? Használd ezt ki akkor is, mikor hazaérsz! Ehhez adunk tippeket.

Otthon vagy máshol

Az első dolog, amelyet érdemes figyelembe venned, mikor nyaralni utazol, hogy vannak bizonyos flörtölési módszerek, amelyek nem működnek, ha otthon vagy. Ám érdekes módon ezeket hirtelen az előnyödre fordíthatod nyaralás közben vagy ha külföldön jársz. Különc vagy szűk farmerban, aki odavan az olyan zenéért, amit mások ki nem állhatnak? Valahol a világon téged is vár egy város!

Persze nem kell feltétlenül a világ másik végére utaznod, hogy kívánatosabb légy! Elég csak elhagynod a lakhelyedet és másik városba látogatnod. A lényeg, hogy kezdd úgy kezelni a különcségeidet, mintha ezek miatt a világ legkülönlegesebb embere volnál.

Máshol az idő rövidebb

Hogy miért működik ez az egész? Mert mikor elutazol, az idő behatároltsága miatt úgy viselkedhetsz, mintha ez az út lenne életed utolsó kalandja.

Mikor otthon vagy, mindennek forgatókönyve van, mintha egy színházi darabban szerepelnél: első lépésként kinézel valakit, majd számot cseréltek, flörtöltök sms-ben és telefonon, randiztok, esetleg össze is gabalyodtok, majd zavart e-mailezésbe kezdtek.Ha elutazol, egészen másképp alakul minden, a szokásos forgatókönyvet eldobhatod. Amikor nyaralsz vidámabb vagy, felszabadultabb, iszogatsz és szívesebben trécselsz idegenekkel. Megismerkedsz egy szexi pasival, akit valószínűleg sohasem látsz viszont és nem kell semmilyen magyarázatot vagy lekoptató szöveget kitalálnod, pusztán elég annyit mondanod: reggel indul a gépem. Hirtelen sokkal vakmerőbb, magabiztosabb és szexibb leszel, ezt pedig érdemes kihasználnod!

Az egész egy játék

A másik, fontos összetevője a vakációs bájodnak, hogy utazáskor sokkal könnyedebb, felszabadultabb vagy és sokkal kevésbé veszed komolyan a dolgokat. Normális esetben lehet, hogy nem mennél bele a flörtbe egy magas, furcsa nyelven beszélő idegennel, ám nyaraláskor szertelenebb vagy és az egzotikum éppen ezért sokkal jobban vonz, mint az ismerős.

Ehhez hozzátartozik, hogy az egzotikus valószínűleg éppen a különbségek, nyelvi akadályok miatt kevesebb eséllyel sérti meg az érzelmeidet. Ültesd át ezt a hozzáállást az otthoni környezetbe is: ne úgy ismerkedj a helyi bárban, mintha a szomszéddal próbálnál összejönni, hanem tégy úgy, mintha te lennél a Lost egyik szereplője. Találj ki magadnak egy háttértörténetet, amely akár abszurd is lehet. Sokkal izgalmasabb kalandokban lehet részed!

Emlékezz rá, hogy mennyire jó volt távol az otthonodtól idegenekkel megismerkedni és beszélgetni. Alkalmazd ezt akkor is ha hazatérsz: tégy úgy, mintha az egész ismerkedés egy hosszú utazás része lenne és kiszemeltedre is úgy tekints, mint egy turistára. Mondj neki ezt-azt, de semmit se gondolj túl komolyan!

pink.hu

2012.06.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok