HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Érdekességek > Természettudomány iránt rajong az idei Anna-bál szépe

t: 5384

Természettudomány iránt rajong az idei Anna-bál szépe

A természettudományokért rajong és pályáját is ebbe az irányba tervezi - mondta Bőr Viktória, a 187. Anna-bál szépe vasárnap Balatonfüreden.

A Lóczy Lajos Gimnázium 12. évfolyamos, 18 esztendős diákja a hagyományokhoz híven Balatonfüred vendégeként jelent meg az idei bálon, több más elsőbálozóval együtt.

Bőr Viktória az MTI-nek elárulta: a természettudományos tárgyakat szereti, és ezen az úton akar tovább haladni, így idén matematika-informatika emelt fakultációt kezd a gimnáziumban.Hozzátette: a dédnagymamától fogva családi hagyomány náluk, hogy a család összes női tagja eljön 18 éves korában az Anna-bálra; nagyszülei részt vettek 1963-ban az első, televízió által is közvetített bálon.

"Nagyon meglepődtem, még arra sem számítottam, hogy a 15 legszebbnek választott nő közé kerülök és még most sem hiszem el, hogy itt állhatok a bál szépeként" - mondta a bálkirálynő, aki ezen a nyáron egy balatonfüredi cukrászdában dolgozva tölti szabadideje nagy részét, máskor azonban szívesen lovagol vagy strandol a barátaival.

Bőr Viktóriát szülei kísérték el a bálba, sikeréért három testvére is szurkolt.

Az első udvarhölgy a budapesti 18 éves Antal Dóra lett, aki a Xántus János idegenforgalmi középiskola negyedéves tanulója és először vett részt az Anna-bálon. "Nagymamám és a családom álma volt, hogy egyszer eljöjjünk a füredi Anna-bálba és ez idén sikerült is. Plusz ajándék, hogy a három legszebb lány közé bekerültem " - fogalmazott.

A második udvarhölgy, a 20 éves veszprémi Albert Zsuzsanna a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul, szeptemberben kezdi meg második évét. Elsőbálozóként édesapjával érkezett az Anna-bálba, az ő kívánsága volt, hogy elvihesse lányát a rendezvényre - mesélte az MTI-nek az udvarhölgy.

Az Anna-bál szépei a hagyományokhoz híven vasárnap délelőtt kikocsikáztak a városba.

Deluxe

2012.08.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok