HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Foci

Két csoportban is kialakult a végeredmény a németországi labdarúgó-világbajnokság szerdai játéknapján. A C jelű négyesben Argentína szerezte meg az első helyet Hollandia előtt, míg a D-csoportban Portugália verte Mexikót és végzett ezzel a kvartett élén. A nyolcaddöntőben Argentína Mexikóval, Portugália pedig Hollandiával mérkőzik.
Legszívesebben meg sem ünnepelné idei születésnapját Zinedine Zidane. A francia válogatott irányítója június 23-án lesz 34 éves, a gallok ezen a napon létfontosságú mérkőzésen csapnak összeg Togóval.
München - Szánalmas vagy, Ronaldo! - hallható egyre többet a kegyetlen szurkolói kritika. A brazil futballválogatott csatára elhízott, kerekded látványa egyre gyakrabban inkább mosolyt csal az ellenfelek arcára, mintsem félelmet keltene bennük, ráadásul csak szenved a pályán. Mi lesz az egykori bálvánnyal?
Lassan egy hete focilázban ég a világ, így hát szurkolók ezrei próbálnak kedvenceiknek kedveskedni és győzelemre buzdítani őket.
Freiburg - Továbbjutásért és édes örömökért focizik a holland válogatott Elefántcsontpart ellen. A C csoport második fordulójában Marco van Basten (41) szövetségi kapitány együttese előbb Drogbáékat akarja megverni, hogy aztán mindenki visszavonulhasson kedveséhez az edzőtáborba.
Olaszországban a végéhez közeledik a nápolyi ügyészségen az olasz labdarúgó bundabotrány részleteinek tisztázására indított vizsgálat. Feltehetően 37 személlyel szemben indul majd bírósági eljárás.
A vb ötödik napján pályára lépnek a címvédő "szambafiúk".
Ha valamikor az afrikai újonc képes lehet megfogni az olasz válogatottat, akkor az a nyitómérkőzés. "Fekete sasok, most vagy soha!"
Budapest - Noha válogatottunk idén sem lesz ott a focivébén, a szurkolók izgalommal várják a németországi eseményeket. A futball-világbajnokság lázában ég Magyarország is, hiszen a legnépszerűbb sportág legnagyobb tornája kezdődik, amelyen a legjobb csapatokat, játékosokat láthatjuk. Még egy nap, és elkezdődik az egy hónapos fociőrület.

Első Előző