HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > A balhé árnyékában - Olaszország-Ghána előzetes

t: 1913

A balhé árnyékában - Olaszország-Ghána előzetes

Két eset lehetséges: az olasz válogatottat annyira letaglózza az odahaza kitört botránysorozat, hogy iszonyatosan leégnek a Világbajnokságon. Vagy pedig "csakazértis megmutatjuk" alapon végigverik a fél világot.

Olaszország

Ghána nyilván az előbbi variációban bízik, na meg abban, hogy az Azzurik hagyományosan rém gyengén kezdik a Vb-ket, és nagyon lassan melegednek bele.

Marcello Lippinek volt gondja elég, nem egyszer az edzőtáborból rángatták el őt vagy játékosait az otthoni ügyeket vizsgáló ügyészek. Ráadásul Zambrotta és Gattuso sérült, Nesta játéka is sokáig kérdéses volt, és igencsak kétséges, milyen formában lesznek a hosszú idénnyel és balhékkal a hátuk mögött pályára lépő olaszok.

Ghána

Ghána számára nagyon jól jöhet az egész hercehurca. Persze nem csak külső körülményekre alapoz Ratomir Dujkovic csapata. Michael Essien Afrikai legdrágább játékosa, Stephen Appiah sem kezdő, és a gárda önbizalma is magasan ragyog: képesnek tartják magukat arra, hogy bárkit legyőzzenek - elsőként Hannoverben Olaszországot.

A magabiztosság persze érthető: először mutathatják meg magukat a világnak, az egész ország mögöttük áll, és a Fekete sasok megmutatnák: nem csak az ifjúsági válogatottaik tartoznak a világ élvonalába.

(ma.hu)

2006.06.12

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Buffon: fogadjunk?
Buffon: fogadjunk?

Legfrissebb magazinok