HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Ha kiesnek a franciák, Zidanet nem látjuk többet

t: 2044

Ha kiesnek a franciák, Zidanet nem látjuk többet

Teljesen magukba roskadtak a francia szurkolók, amikor a dél-koreai Pak Dzsi Szung a hajrában valahogy bepaszírozta az ázsiaiak egyenlítő találatát.

Pedig minden olyan szépen indult. Thierry Henry már a mérkőzés elején történelmi gólt szerzett, ez volt a franciák első vb-találata az 1998-as győztes torna óta. Mindez azonban hamar feledésbe merült, Raymond Domenech szövetségi kapitány csapata második összecsapásán csak döntetlent ért el, szégyen szemre a kiesés szélére sodródott.

- Remekül futballoztunk, kezünkben volt a győzelem, mégis hirtelen jött a pofon, fontos pontokat vesztettünk - nyilatkozta Domenech, aki majd felrobbant dühében, amikor a mexikói játékvezető nem adta meg Patrick Vieira nyilvánvalóan érvényes gólját.

- Alig hittem a szemenek, Vieira fejese legalább fél méterrel a gólvonal mögé került, megfosztottak minket a sikertől - mondta Zidane. A felháborodott csatár azt azért nem merte állítani, hogy a mexikói bíró ítéleteivel szándékosan segítette volna a koreaiakat, szó sincs olyan látványos játékvezetői támogatásról mint a négy évvel ezelőtt ázsiai vb-n.

A franciák gyatra teljesítménye meglehetősen méltatlan helyzetbe hozta Zidanet, aki korábban kijelentette, a világbajnokság után befejezi a labdarúgást. A kopaszodó irányító szép búcsúról álmodozott, mégis rémálommá válhat számára a németországi torna. Zidane a svájciak, majd a koreaiak ellen is begyűjtött egy sárga lapot, így nem léphet pályára a Togó elleni létfontosságú összecsapáson.

Ráadásul Zizou a kölni mérkőzés napján, azaz pénteken ünnepli születésnapját, csak a lelátóról szurkolhat honfitársainak. A franciák rendkívül nehéz helyzetben várják a csoport záró fordulóját, meglepetésre már az első szakaszban elvérezhetnek. Zidane ragyogó pályafutása pedig dicstelenül zárulhat.

(szinesbulvarlap.hu)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


HIRDETÉSTele a hócípője?


Évek óta úgy dolgozik, mint
egy ló és csak póniként fizetik?! Egyszerűen csak hívjon fel minket. Időpont egyeztetés: 06304576163


2006.06.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok