HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Szexért fociznak a hollandok

t: 2077

Szexért fociznak a hollandok

Sorsdöntő összecsapás vár a \"halálcsoport” két résztvevőjére. A hollandok egy esetleges győzelemmel már gyakorlatilag a nyolcaddöntőben érezhetik magukat, míg Elefántcsontpart az életéért küzd.

Mindkét oldalon remek csatárok, magabiztos védők vannak, egy apró különbséggel azonban nagy előnyben van az európai gárda: Robbenéket a lefújás után a feleségek és a barátnők várják az edzőtáborban. Míg néhány labdarúgó a \"szextilalom” miatt Németország éjszakai életében keres partnert magának, a hollandok legálisan, hivatalos partnerükkel tölthetnek el egy napot.

Az már most biztos, hogy a szakvezetés az Elefántcsontpart elleni meccs másnapján nem fogja sűrűn látni a focistákat.

- A játékosaimtól nem tagadhatok meg semmit, így a meccs után mindenkire a kedvese vár - mondta Van Basten, aki azt sem tiltja, hogy néhányan több vendéget is fogadjanak, ráadásul a fiatal szakember sem fog unatkozni a szabadidejében.

A hollandok \"egyelőre” kispados sztárjához, Rafael van der Vaarthoz (23) biztosan ketten érkeznek, mivel a középpályás felesége, a holland tévésztár Sylvie Meis (29) májusban adott életet a pár első gyermekének, Damiannak.

- Több mint három hete össze vagyunk zárva, ilyenkor természetes, hogy szükségünk van a szerelmünkre, még szerencse, hogy a kapitány is így gondolja - mondta a büszke apa, aki Elefántcsontpart ellen debütálhat a világbajnokságon.

(blikk.hu)

2006.06.16

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok