HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Ronaldo, ilyen leszel? - Akárcsak Maradonát, a brazilt is tönkreteszik a partik és a zabálás

t: 1860

Ronaldo, ilyen leszel? - Akárcsak Maradonát, a brazilt is tönkreteszik a partik és a zabálás

- Rossz volt nézni, amit művelt. A korábban irigyelt világsztáron legalább öt kiló súlyfelesleg van, borzalmas látványt nyújtott - hangzott Ottmar Hitzfeld (57), a Bayern München volt vezetőedzőjének a lesújtó véleménye a brazilok második világbajnoki mérkőzése után.

Való igaz, a 2002-es futballvébé óta, ahol a fináléban két gólt szerzett és újra szupersztár lett, kálvária Ronaldo (29) élete. A diadalmenet után egy évvel elvált feleségétől, Milene Dominguestől (27), fiával, Ronalddal (5) pedig alig tartja a kapcsolatot. A televíziós műsorvezető Daniella Cicarellivel (25) kötött házassága mindössze nyolcvanhat napig tartott, s bár már egy esztendeje együtt van a modell Raica Oliveirával (22), az élete romokban hever.

Sokan attól félnek, ugyanaz a sors vár rá, mint az argentinok sztárjára, az 1986-ban vb-aranyérmet szerzett Diego Maradonára (45). Az ünnepelt Diego nem tudott ellenállni a nőknek, a partiknak és a kokainnak, majd amikor abbahagyta a focit, elhízott, folyamatos balhéival hívta fel magára a figyelmet, pszichiátriai kezelésre járt, teljesen összeomlott.

Bizony, Ronaldo is szeret bulizni, állandó vendég a Forma-1-es Renault-istálló főnökének, Flavio Briatorénak (56) az összejövetelein, alaposan kigömbölyödött, s ha nem áll meg a lejtőn, vége a karrierjének.

- Teljesen megváltozott, már a családjával sem foglalkozik. Tudja, hogy halálos beteg a nagybátyja, de arra sem veszi a fáradságot, hogy felhívja - panaszkodott az újságíróknak Ronaldo Rio de Janeiróban élő unokatestvére.

- Nincs semmi bajom, hagyjon engem mindenki békén. Brazília világbajnok lesz, s ez a lényeg - válaszolt sértődötten a kritikákra a csatár.

(blikk.hu)

2006.06.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok