HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Fáradtak a brazil csillagok

t: 1940

Fáradtak a brazil csillagok

Az ötszörös világelső Brazília nem feltélenül izgul a ma esti bemutatkozó 90 perce előtt.***
Erőnléti edzőjük, Moraci SantAnna odáig merészkedett, hogy megjegyezte: legnagyobb csillagaik nincsenek százszálékos erőállapotban.

- A keretben három olyan játékos szerepel, akik brazil klubban futballoznak, csak őket terhelhettük maximálisan - pletykált SantAnna. - A többieket kifacsarta a hosszú európai idény.
Amiből nem következik az, hogy Brazília szögbe lép. Kaká megjegyezte, torkig van a videózással.

- Annyiszor láttuk a horvátok meccseiről készült korábbi felvételeket, hogy már azt is tudom, Prsónak hány centi hosszú a copfja - így Kaká. Carlos Alberto Parreira szövetségi kapitány a németek teljesítményét dicsérte, szerinte Klinsmann csapata "egészséges kollektíva".

- Lélektanilag fontos, hogy győzelemmel rajtoljunk - tette hozzá az edző. Cafú arról beszélt, a múlt században Pelé volt a futballsport No. 1-es játékosa, a 80-as években Maradona jött soron, most Ronaldinho a földkerekség legjobbja.

- Vele megint a dobogó csúcsára jutunk - így Cafú. A négy éve vb-gólkirály Ronaldo nem dobódott fel akkor, amikor a brazil államelnök, Luiz Inacio Lula da Silva egy videókonferencián elbeszélgetett a játékosokkal, és megkérdezte: Ronaldo valóban kövér?

- Egy kiló felesleg van rajtam - válaszolta szárazon a Real Madrid ásza, akinek a talpán képződött vízhólyagok begyógyultak, lázát feledte, és kezd a horvátok ellen. Tegnap lelkileg is rendbe jött, Da Silva ugyanis levélben kért elnézést tőle ízetlen megjegyzéséért.
A horvátok nem az optimizmus mintapéldányai, Zlatko Kranjcar szövetségi kapitány elismerte (mi mást tehetne?), hogy nem ők a meccs esélyesei. Egyik csatáruk, Klasnic szerint a döntetlen győzelemmel ér fel.
Az ifjú Srna véleménye így hangzik:
- Ha meg tudom forgatni Roberto Carlost, az egyik beadásomból biztosan gólt szerzünk.

(szinesbulvarlap.hu)


2006.06.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok