HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > VB-lázban ég az országa szurkolók izgalommal várják - A braziloknak szurkol a legtöbb magyar a világbajnokságon

t: 1779

VB-lázban ég az országa szurkolók izgalommal várják - A braziloknak szurkol a legtöbb magyar a világbajnokságon

Leandro (24), a Ferencváros labdarúgója természetesen szülőhazája, Brazília sikeréért szorít:
- Mindenki a mieinket akarja majd megverni. A legtöbb mérkőzést televízión fogom nézni, de mivel odahaza olyan remek a hangulat a meccsek alatt, remélem, hogy egy rövid időre haza tudok menni Brazíliába.

Inci (48) eladó:
- Nem sűrűn szoktam nézni a focimeccseket, de a világbajnokságba néha bele fogok nézni. Kedvenc focicsapatom nincs, lehet, hogy most kiválasztok majd egyet.

Konta Barbara (24) műsorvezető:
- Hetek óta visszaszámlálást tartok. Fanatikus angol szurkoló vagyok, megfogadtam, hogy ha megnyerik a vb-t, akkor a bokámon lévő focilabdatetkó fölé varratom, hogy England 2006.

László B. Zoltán (37) tűzoltó:
- A braziloknak szurkolok, de első a munka. A társakkal bent is nézhetjük az eseményeket. Ám vész esetén bármikor fel kell álnunk. Még akkor is, ha döntetlen állásnál a 89. percben Ronaldinho tizenegyeshez készül.

Gálóczy Elek (71) taxisofőr:
- Korábban a németeket szerettem. Főleg az esti meccseket tudom majd nézni. A haverokkal ülünk majd a tévé előtt, de az orvos fogyókúrát írt elő, így számomra most tiltott a sör.

Pongrácz Beatrix (29) eladó:
- A cukrászdában, ahol dolgozom, egy plazmatévén követhetik a vendégek a focimeccseket, így biztosan nem maradok le egyetlen gólról sem. Kimondottan nincs kedvenc válogatottam, de remélem, hogy az angolok minél tovább eljutnak. Már csak David Beckham miatt is.Pongrácz Beatrix (29) eladó:

Bánhidi József (20) gumis:
- Csak a brazilok nyerhetik meg a vb-t, én nekik szurkolok. Ronaldinho a legjobb, vele együtt nem tudnak veszíteni a kedvenceim. Este otthon nézem a meccseket, de a műhelyben is van tévé. Igaz, egyelőre csak fekete-fehér, de péntekig beszerzünk egy színeset.

(blikk.hu)

2006.06.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok