HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > AUTÓ-MOTOR > Rally

A motorosoknál a chilei Francisco "Chaleco" Lopez, míg az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 8., vasárnapi szakaszán.
Luca Manca a hatodik szakaszon bukott; jelenleg mesterségesen lélegeztetik
A Városligeti Műjégpályáról indul a "flúgos futam"
Feladta a Dakar-ralit a szombaton halálos balesetet okozó [1] a német pilóta, írja az argentin Olé a verseny szervezőire hivatkozva.
A Mikulás-ralin bukott a suzukis Kakuszi Zsolt és navigátor párja. Csak a sofőr sérült meg, gerince teljesen rendbe jön.
KOMLÓ – Emlékezetes módon ünnepelte első abszolút ralibajnoki címét Herczig Norbert (34). A Komló-központú idényzáró prológján – amelynek eredménye nem számított bele a viadalba – navigátort cserélt: állandó versenyzőtársa, Baranyai László (41) helyett feleségét, Herczig Annamáriát (34) ültette az „anyósülésbe”.
"Nem bánom, sőt örülök is, hogy egy év kimarad" - nyilatkozta a pilóta
MOGYORÓD - „Három lehetőség van: te támadsz, éppen téged próbálnak megelőzni, vagy egyszerre mindkettő" - próbálta egyetlen mondatban összefoglalni a szombaton, a Hungaroringen rendezendő 12 órás pályaverseny lényegét Palik László (47).
Tankon főtt meg a Paprikás Csirke
23 éves Moszkvics és több évtizedet megélt német katonai Kübelwagen a mezőnyben
Ford Focus WRC, a 40 aranyat elhódító legenda
Az egy perc akkora hátrányt jelentett az N csoportban, amivel nehéz lett volna az első hatba beférni
Szerdán Pécsett sajtótájékoztatón jelentették be, hogy eddig már 157 nevezés érkezett a viadalra
Nem lehet taktikázni, mint ahogy hibázni sem” – jelentette ki Palik László (47) a lapzártánk után kezdődött, vasárnapig tartó bajnoki terepralifutam előtt.
A Turi Tamás által felajánlott overall 115 ezer forintért kelt el a jótékonysági árverésen

Első Előző Következő Utolsó