HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > ÉLETMÓD > Fitness

Nem kell - sőt, szerintem nem is szabad - éhesnek lenni, ahhoz hogy lefogyjunk. Számomra nem létezik diéta, csak egészséges étrend" - véli Katus Attila, többszörös aerobik világbajnok és életmódszakértő.
Eddig is tudtuk, hogy a testmozgás és a mértékletes alkoholfogyasztás egészséges. A legújabb kutatások szerint a kettő együtt még hatásosabb.
A Torkos Csütörtök sikeressé lett éttermi félárú akció mintájára idén hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerül a Mozgós Péntek is, amelyen szintén féláron mozoghatjuk le a pluszkilókat.
Megmutatjuk, hogyan varázsolhatjuk tökéletessé fenekünket a legegyszerűbb gyakorlatokkal! Ezeket még az állandóan rohanásban lévő nők is végezhetik, hiszen csupán két mozdulatsort kell ismételnünk. Füzessy Balázs nemzetközi aerobic prezenter segít abban, milyen praktikákkal érhetjük el látványos változást.
Egyre többet ülünk: munkánk az íróasztalhoz köt, autóval közlekedünk, a buszon, a villamoson is az ülőhelyet keressük. Ülünk otthon olvasás, vagy televíziózás közben. A hátunk, derekunk egyre jobban fáj, hamar megérezzük a testtartás okozta problémát.
A téli időszakban bizony kissé elkényelmesedtünk, és így nehéz rávenni magunkat, hogy újból edzésbe lendüljünk. Viszont nagyon jó érzés büszkén beszámolni barátainknak, ismerőseinknek arról, hogyan is gyűrtük, győztük le a kilométereket, s lettünk egyre egészségesebbek, fittebbek, önbizalommal teliek.
Manapság a nagyvárosokban óriási a kínálat edzőtermekből. Választhatsz ultramodern wellnessközpontot, de apró, családias klubot is, igényeidtől és pénztárcádtól függően. Segítünk dönteni!
Nem kell tartanod az öregedéstől - csak tudnod kell, mire vigyázz, ha húsz-, harminc- vagy negyvenéves vagy. A táplálkozás, a mozgás és a bőrápolás is igazodjon életkorodhoz. Ha ezt figyelembe veszed, megtarthatod kirobbanó formádat.
A feltöltődés és a relaxáció egyik legkellemesebb formája a meleg fürdő. Cikkünkből megismerheti a legújabb tusfürdőket, fürdőolajokat és habfürdőket, ráadásul azt is eláruljuk, milyen trükköket vethet be szépsége érdekében…
Elég néhány kilót magadon felejteni pár évig, és nem menekülsz meg a vérzsírszintek emelkedésétől!
Elkezdődött tehát az új év. Új feladatok, új kihívások, új örömök és bánatok ideje. A nagy fogadalmaké, elkezdéseké és lemondásoké. A változás és elhatározás napjai következnek. Kezdjük a legegyszerűbbel: érezd jól magad!
Szervezetünk optimális működéséhez, egészségünk megtartásához folyamatos testedzésre van szükség. Ha ez nincs meg, vagy mozgásterünk beszűkül, akkor a különféle mentális problémák mellett a szervi betegségek kialakulásának esélye is megnőhet. Ezzel szemben a rendszeres sport hatására edzettek és fittek leszünk.
Rendszeresen sportol, ügyel az egészséges táplálkozásra, mégis gyakran érzi magát fáradtnak és levertnek? Lehet, hogy a hibát az alacsony energiaszintjében kell keresnie! Mérje fel személyisége hat területét, és kiderül, hol van még javítani valója.
Ha nincs időd a rendszeres edzésre, illeszd be napirendedbe az alábbi, gyorsan elvégezhető gyakorlatokat. Hatékonyan formálják az alakot és javítják a közérzetet. S valóban nem kell több, mint tíz perc naponta…
Sportolni a terhesség idején? Természetesen! Ötleteket adunk a mozgáshoz, és néhány információt is megosztunk Olvasóinkkal a táplálkozással kapcsolatban, hogy ebben a csodálatos időszakban mama és baba tökéletesen érezhessék magukat!

Következő Utolsó