HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > ÉLETMÓD > Fitness > Béres Alexandra az ötletgazda

t: 2055

Béres Alexandra az ötletgazda

A Torkos Csütörtök sikeressé lett éttermi félárú akció mintájára idén hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerül a Mozgós Péntek is, amelyen szintén féláron mozoghatjuk le a pluszkilókat.

A Mozgós Péntek elnevezésű akció ötletgazdája és szervezője a budapesti Gilda Max Fitness terem hálózat. Az egészséges életmód elkötelezett híveként, segítséget nyújt a sokat evett torkosoknak ( és minden egyéb érdeklődőnek), hogy a Torkos Csütörtök (február 7-én 50 %-os kedvezményt nyújtanak a vendéglátóipari egységek éttermi áraikból) utáni másnapon hasonló kedvezmények mellett dolgozhassák le a felszedett kilókat.

A Mozgós Péntek ackió lényege, hogy február 8-án, a csatlakozó fitness-kondi- és wellnesstermek, mozgásközpontok, uszodák, sportlétesítmények, szállodák sportwellness, spa és egészségközpontjai a napi belépő árából 50 % kedvezményt adnak mozogni vágyó vendégeiknek.

Az akció, regisztrációjának első napján, már országos lefedettséget ért el, hiszen majdnem minden megyéből jelezte már valamely fitness terem, sport lehetőséget nyújtó intézmény, csatlakozási szándékát. A regisztráció január 31-éig tart.

Az országos akció háziasszonya a Gilda Max mozgásközpontok szakmai vezetője: Béres Alexandra. A kezdeményezést a Magyar Turzizmus Zrt. is örömmel fogadta.

ma.hu

2008.01.25

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok