HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Spárgaleves rákkal

t: 2037

Spárgaleves rákkal







Hozzávalók:

30 dkg fehér spárga
10 dkg zöld spárga
10 dkg királyrák
1 db citrom
1 l húslé
5 dkg vaj
1 evőkanál liszt
2 dl tej
cukor
só, bors
koriander
olívaolaj

A spárgát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd a fejét vízgőz felett megpároljuk. A többi részét egy edényben vajon megpirítjuk, kevés húslével felöntjük és fedő alatt puhára pároljuk. Ezután megszórjuk liszttel, hozzáöntjük a megmaradt húslét, a tejet, sóval, borssal és cukorral ízesítjük, majd összeforraljuk.

A rákokat megtisztítjuk, serpenyőben olívaolajon sóval, borssal ízesítve megsütjük, mellétesszük az apróra vágott zöld spárgát, megszórjuk korianderrel, meglocsoljuk citromlével, majd tálaláskor az elkészült leveshez adjuk.

Jó étvágyat!

rtlklub.hu

2007.05.15

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok