Hozzávalók:
3 g fokhagyma
2 csésze lencse csíra
10 dkg dió
1 fej saláta
majoranna
olívaolaj
A diót durvára vágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a fokhagymát apróra vágva, majd majorannával ízesítjük. A salátát leveleire szedjük, ráhalmozzuk a csírát, majd a tetejére öntjük a pirított diót.
Hozzávalók:
15 dkg lencsecsíra
15 dkg retekcsíra
2 db narancs
1 db sárgarépa
2 dl almalé
2 ek mustár
2 dl tejföl
Az almalevet, a narancsok húsát, a sárgarépát és egy kevés csírát összeturmixounk. Egy keverőtálban összekeverjük a mustárt, a tejfölt és egy pohárnyit a turmixból, majd belehelyezzük a különböző csírákat és hűtőben érni hagyjuk.
rtlklub.hu