HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Salátabár > Cézár saláta

t: 2138

Cézár saláta

Cézár saláta

Hozzávalók:

1 db csirkemell
szardella
1 db jégsaláta
1 evőkanál mustár
1 evőkanál magos dijoni mustár
2 szelet kenyér
6 gerezd fokhagyma
1 db citrom
3 evőkanál kapri
bors
olívaolaj
Petrezselyem
Snidling
1 fej vöröshagyma
olívaolaj
szezámolaj

A csirkemellet kiterítjük, rátesszük a szardellafiléket és megborsozzuk, majd a szardellával lefelé pirítani kezdjük, közben meglocsoljuk olívaolajjal és hozzáadunk pár gerezd fokhagymát, apróra vágott petrezselymet és készre sütjük.


Egy tálba tesszük a szardella olaját, a mustárokat, a petrezselymet, snidlinget, fokhagymát, kaprit, vöröshagymát és kevés olajat, majd összeturmixoljuk. A csirkemell után visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a kenyérkockákat. A salátaleveleket egy tálra tépkedjük, meglocsoljuk szezámolajjal, rászórjuk a kenyérkockákat, meglocsoljuk az öntettel, majd rátesszük a csíkozott csirkemellet. Tálaláskor friss citromlével megöntözzük.

Jó étvágyat!

rtlklub

2007.03.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok