HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Ricottás-spenótos cannelloni

t: 1566

Ricottás-spenótos cannelloni

Hozzávalók:

50 dkg ricotta
30 dkg spenót
10 dkg reszelt parmezán
mozzarella

bors
5 gerezd fokhagyma,
1 üveg hámozott paradicsom
2 fej vöröshagyma
olívaolaj
cannelloni tészta
majoránna
oregano

A vöröshagymát apróra vágjuk, olívaolajon lepirítjuk, hozzáadjuk a parajleveleket, majd fokhagymával, borssal és ricottával ízesítjük, végül az egészet összeforraljuk.

Egy másik edényben a hámozott paradicsomot kevés olívaolajjal összekeverve felforraljuk, oreganót, majoránnát, fokhagymát, valamint borsot adunk hozzá ízesítésként.

A parajos krémet habzsákba töltjük, majd a tésztát megtöltjük vele. A töltött tésztákat tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a paradicsomszószt, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a szeletekre vágott mozzarellát, meglocsoljuk olívaolajjal és sütőben készre sütjük.

Jó étvágyat!

rtlklub

2007.03.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok