HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Sertésszűz kukoricatócsnin, avokádóval

t: 1453

Sertésszűz kukoricatócsnin, avokádóval

Hozzávalók:
60 dkg sertésszűz, 1 konzerv kukorica, 1 db tojás, só, 2 evőkanál kukoricaliszt, 1 csomag petrezselyem, 1 db avokádó, 10 dkg juhtúró, 1 db erős zöldpaprika, 2 dkg krémsajt

Elkészítése:
Először a kukoricalepényt készítjük el. A kukoricát tálba tesszük, hozzáadjuk a kukoricalisztet, a tojást, és a petrezselyemzöldet. Összekeverjük. Ha nagyon sűrűre sikerül a tészta, akkor pici tejszínt tehetnek bele.
A sertésszűzet felvágjuk, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót kockára vágjuk. Beletesszük egy tálba, hozzáadjuk a krémsajtot, a juhtúrót, valamint az erős zöldpaprikát, és az egészet összekeverjük. A húst a kukoricalepények mellé rakjuk sülni.

Amikor megsültek, a kukoricalepényeket egy tepsire rakjuk, arra ráhelyezzük a húst, a tetejére a masszát, és így a sütőbe rakjuk. 180 fokon pár percig sütjük. Tálalásnál díszítésként petrezselymet használunk. Jó étvágyat kívánunk!

hirado

2007.03.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok