HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Brazil csirkeragu

t: 1295

Brazil csirkeragu








Hozzávalók:

80 dkg csirkemell filé
5 dkg aranymazsola
2 db sárgarépa
1 db alma
20 dkg zöldborsó
20 dkg morzsolt kukorica
3 evőkanál majonéz
30 dkg burgonya
10 dkg mandulával töltött olajbogyó
olívaolaj

bors


A csirkemellet kockára vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, közben sóval, borssal ízesítjük, majd mellétesszük az aszalt szőlőt, a csíkokra vágott répát és az olívabogyót. Az almát felkockázzuk.

Egy lábosban olívaolajat forrósítunk, rátesszük a borsót, valamint a kukoricát, sózzuk, borsozzuk és megpirítjuk. Miután megpuhult, hozzáadjuk a majonézt és az almakockákat. A burgonyát vékonyra vágjuk, bő, forró olajban kisütjük.

Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2007.02.02

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok