HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Pulykamell rokforttal és rösztivel

t: 1471

Pulykamell rokforttal és rösztivel

Hozzávalók:

80 dkg pulykamell
friss bazsalikom

bors
olívaolaj

Rokfortmártás:

15 dkg trappista
10 dkg márvány sajt
friss zeller
tej
vaj

Röszti:

4 db burgonya
2 tojás
4 evőkanál liszt
2 nagy vöröshagyma

bors
olaj

A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, ráterítjük a bazsalikomot, feltekerjük és szeletekre vágjuk, nyársra tűzzük és olívaolajon sóval, borssal ízesítve megsütjük.

A burgonyát egy tálba reszeljük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a lisztet, a tojást, majd sózzuk, borsozzuk és összekeverjük. Egy serpenyőben kevés olívaolajon megsütjük.


Egy edényben felforraljuk a tejet, hozzáadjuk a szeletekre vágott zellert, a vajat és a sajtot, majd sóval, borssal ízesítjük. Az elkészült nyársakat a burgonyával és a rokfortmártással tálaljuk.

Jó étvágyat!

rtlklub

2007.01.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok