Hozzávalók:
3 db tojás
2 dl tejszín
só
bors
2 gumó édeskömény
50 dkg friss paraj
3 gerezd fokhagyma
olívaolaj
10 dkg reszelt parmezán sajt
1 dl tej
2 db paradicsom
Egy tálba beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a tejszínt, megsózzuk, habosra verjük, majd omlettet készítünk belőle.
A parajt megtisztítjuk, kevés olívaolajon sóval, borssal és szeletekre vágott fokhagymával ízesítve megpároljuk.
Az édesköményt felvágjuk, majd tejjel felöntve, sóval, borssal ízesítve lepürésítjük, a tojáslepényre halmozzuk, megszórjuk parmezánnal és becsukjuk az omlettet. A megpárolt parajt is lepürésítjük és az omlettel tálaljuk. Díszítésként paradicsomot és parmezánt teszünk rá.
Jó étvágyat!
rtlklub