HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Spenótos omlett

t: 1730

Spenótos omlett

Hozzávalók:

3 db tojás
2 dl tejszín

bors
2 gumó édeskömény
50 dkg friss paraj
3 gerezd fokhagyma
olívaolaj
10 dkg reszelt parmezán sajt
1 dl tej
2 db paradicsom


Egy tálba beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a tejszínt, megsózzuk, habosra verjük, majd omlettet készítünk belőle.

A parajt megtisztítjuk, kevés olívaolajon sóval, borssal és szeletekre vágott fokhagymával ízesítve megpároljuk.


Az édesköményt felvágjuk, majd tejjel felöntve, sóval, borssal ízesítve lepürésítjük, a tojáslepényre halmozzuk, megszórjuk parmezánnal és becsukjuk az omlettet. A megpárolt parajt is lepürésítjük és az omlettel tálaljuk. Díszítésként paradicsomot és parmezánt teszünk rá.

Jó étvágyat!

rtlklub

2007.01.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok