HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Egytál babos szűz

t: 1454

Egytál babos szűz










Hozzávalók:


30 dkg szűzpecsenye,

50 dkg babkonzerv,

2 fej hagyma,

2 db kaliforniai paprika,

2 db paradicsom,

2 evőkanál ketchup,

só,

20 dkg burgonya,

chilipaprika,

1 gerezd fokhagyma,

rozmaring,

10 dkg trappista sajt


Elkészítése:

A hagymát felszeljük és megpirítjuk, a szűzpecsenyét felvágjuk, majd a zöldségeket kockára vágjuk. A piros paradicsom mellé zöld és sárga kaliforniai paprikát választottam. Most a könnyebbség kedvéért konzervbabot használok, de más babból is elkészíthetik ezt az ételt.
A hagymához adjuk a szűzpecsenyét, majd a zöldségeket, és együtt pároljuk. Belekerül a vörösbab, egy kis durva bors, az apróra vágott chilipaprika, végül öntünk bele egy kevés ketchupot. Amikor már majdnem kész, egy kevés fokhagymát vágunk bele, valamint rozmaringot. Az előre megfőzött burgonyát daraboljuk, beletesszük az ételbe, összekeverjük és tálaljuk.
Tálkába tálaljuk, a tetejére sajtot reszelünk, paradicsommal és zöld salátával díszítjük.

(hirado.hu)

Linkajánló:


RECEPT ABC,
Alternatív
gyógymódok
,
Egészség, orvos
,
Táplálékkiegészítők
,
Szépségápolás
, bio,
vegetáriánus



2006.10.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Egytál babos szűz
Egytál babos szűz

Legfrissebb magazinok