HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Fetával és parajjal töltött csirkemell, paradicsomos rizottóval

t: 1646

Fetával és parajjal töltött csirkemell, paradicsomos rizottóval










Hozzávalók:


70 dkg csirkemell,

25 dkg fetasajt,

10 dkg paraj (spenót),

60 dkg rizs,

20 dkg koktélparadicsom,

bazsalikom (lehetőleg friss),

só,

bors,

0,5 dl fehérbor,

provance-i fűszerkeverék


Elkészítése:

Felszúrjuk a csirkemellet. Érdemes rátenni a tenyerünket a húsra, és ilyen módon vágunk egy kis zsebet a hús közepébe.
Ezután megfonnyasztjuk a parajlevelet, majd a sajtot összedaraboljuk, és a parajjal együtt töltjük be a csirkemellbe. Sózzuk, borsozzuk, és előre hevített olajon megsütjük. Kevés vízzel felöntjük, lefedjük, hogy hamarabb elkészüljön.
A rizst megpároljuk a rizottóhoz, sózzuk. Összevágjuk a paradicsomot. A friss bazsalikomot beletesszük a rizsbe, nem kell sokáig párolni, hogy a bazsalikom megőrizze a színét. Hozzákerül a paradicsom is. Tálaláskor természetesen bazsalikomzölddel díszítjük.

(hirado.hu)

Linkajánló:


RECEPT ABC,
Alternatív
gyógymódok
,
Egészség, orvos
,
Táplálékkiegészítők
,
Szépségápolás
, bio,
vegetáriánus



2006.09.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok