HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Sertéskaraj gyömbéres zöldséggel

t: 1727

Sertéskaraj gyömbéres zöldséggel

A hét slágere a sárgarépa. Ha szereted husival, teszteld le a mai fogást!

Hozzávalók:

4 szelet karaj
6 gerezd fokhagyma
3 evőkanál méz
40 dkg sárgarépa
2 db cukkíni
2 evőkanál vaj
1 db citrom
5 dkg mazsola
1 evőkanál pirított szezám
tök és napraforgómag
friss gyömbér
kakukkfű
koriander
só, bors
olaj

A karajt felszeleteljük, sóval, borssal, kakukkfűvel és korianderrel ízesítjük, majd kiklopfoljuk. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, rádobjuk a fokhagymát, majd beletesszük a húst és mindkét oldalát megsütjük. A mazsolát vízbe áztatjuk.

A répát és a cukkínit hosszában kettévágjuk, apróra vágott fokhagymával, gyömbérrel, citromhéjjal ízesítjük, és állni hagyjuk. Egy másik serpenyőben felhevítjük a mézet, beletesszük a répát, a cukkínit, és a mazsolát, hozzáadjuk a vajat, majd megsózzuk és rászórjuk a pirított magvakat.

Az így kapott mézes, gyömbéres zöldségekkel tálaljuk az elkészült húst.

Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2009.03.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok