HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Sárgarépás fasírt

t: 1870

Sárgarépás fasírt

A fasírtot a vegetáriánusok is ehetik. A héten a sárgarépa van terítéken.


Hozzávalók:

10 dkg feta
20 dkg sárgarépa
5 dkg sajt
2 db tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
6 szelet bacon
szerecsendió
petrezselyem
só, bors


A mártáshoz:

15 dkg feta
10 dkg olajbogyó
1 dl olaj
5 dkg reszelt sajt
1 db citrom
koriander
szerecsendió

A répát és a sajtot lereszeljük, egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tojásokat, a zsemlemorzsát, a fetasajtot, sóval, borssal, szerecsendióval és apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük és összekeverjük, majd pogácsákat formázunk belőle.

Egy serpenyő oldalaira terítjük a bacon szeleteket, majd a kiolvadt zsiradékon megsütjük a fasírtot. A fetát egy tálba tesszük, hozzáadjuk a koriandert, az olajbogyót, a citrom levét, az olajat, kevés reszelt sajtot, szerecsendióval ízesítjük, majd botmixerrel pürésítjük. Az így kapott mártással tálaljuk a kisült répás fasírtot.


Jó étvágyat!



rtlklub.hu

2009.03.25

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok