Ma a vegetáriánusoknak kedvezünk ezzel a finomsággal.
Hozzávalók:
50 dkg ricotta
30 dkg spenót
10 dkg reszelt parmezán
5 gerezd fokhagyma
1 üveg hámozott paradicsom
2 fej vöröshagyma
cannelloni tészta
majoranna
oregano
mozzarella
olívaolaj
só, bors
A vöröshagymát apróra vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a parajleveleket, majd fokhagymával, borssal és ricottával ízesítjük, végül az egészet összeforraljuk.
Egy másik edényben a hámozott paradicsomot kevés olívaolajjal összekeverve felforraljuk, oreganót, majoránnát, fokhagymát, valamint borsot adunk hozzá ízesítésként.
A parajos krémet habzsákba töltjük, majd a tésztát megtöltjük vele. A töltött tésztákat tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a paradicsomszószt, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a szeletekre vágott mozzarellát, meglocsoljuk olívaolajjal és sütőben készre sütjük.
Jó étvágyat!
rtlklub.hu