HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Ricottás-spenótos cannelloni

t: 2425

Ricottás-spenótos cannelloni

Ma a vegetáriánusoknak kedvezünk ezzel a finomsággal.

Hozzávalók:

50 dkg ricotta
30 dkg spenót
10 dkg reszelt parmezán
5 gerezd fokhagyma
1 üveg hámozott paradicsom
2 fej vöröshagyma
cannelloni tészta
majoranna
oregano
mozzarella
olívaolaj
só, bors

A vöröshagymát apróra vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a parajleveleket, majd fokhagymával, borssal és ricottával ízesítjük, végül az egészet összeforraljuk.

Egy másik edényben a hámozott paradicsomot kevés olívaolajjal összekeverve felforraljuk, oreganót, majoránnát, fokhagymát, valamint borsot adunk hozzá ízesítésként.

A parajos krémet habzsákba töltjük, majd a tésztát megtöltjük vele. A töltött tésztákat tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a paradicsomszószt, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a szeletekre vágott mozzarellát, meglocsoljuk olívaolajjal és sütőben készre sütjük.

Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2009.03.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok