Bár Valentin-nap már elmúlt, egy kényeztető meglepetés mindig jól esik. Ezzel az ínycsiklandó vacsorával biztos lehetsz a sikerben.
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
15 dkg vegyes aszalt gyümölcs
3 evőkanál mustár
friss bazsalikom
olívaolaj
só, bors
4 db alma
3 evőkanál majonéz
2 evőkanál száraz fehérbor
1 db narancs
fapálcika
A csirkemellet kicsontozzuk, majd mindkét oldalon bevágjuk, kiterítjük, finoman kiklopfoljuk, a leeső részeket bekenjük mustárral. A kiterített csirkemellet alaposan sózzuk, borsozzuk, majd ráhelyezzük a bazsalikomleveleket, az aszalt gyümölcsöket és a mustárral bekent leesett részeket, feltekerjük, fapálcával összetűzzük, majd olívaolajon készre sütjük.
Egy keverőtálba tesszük a mustárt, a majonézt, hozzákeverjük a fehérbort, belereszeljük az almát, végül meglocsoljuk narancslével. Az így kapott almás salátával tálaljuk az elkészült hústekercseket.
Jó étvágyat!
rtlklub.hu