HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Sertéskaraj édesburgonyával

t: 1740

Sertéskaraj édesburgonyával

A húson a zsálya, a salátán a jó sok hagyma dominál. A karaj a fehérbortól, a köret a feta sajttól még izgalmasabb.

Hozzávalók:

4 szelet sertéskaraj 2 nagy édesburgonya 2 db sonkahagyma, friss zsálya, olívaolaj, só, bors, 2 dl fehérbor


A paradicsomsalátához:

4 db paradicsom, 2 fej lilahagyma, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg feta sajt

A húst kiterítjük, rátesszük a zsályaleveleket, megszórjuk sóval, borssal, ráhelyezzük a fóliát és kiklopfoljuk. A serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, a hússzeleteket megsütjük benne. A maradék zsályát apróra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk, az édesburgonyát feldaraboljuk, a húshoz adjuk, majd felöntjük a fehérborral.


A salátához a paradicsomot felkarikázzuk. A lilahagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd rászórjuk a paradicsomra. Tálaláskor rámorzsoljuk a feta sajtot, mellé sertéskarajt kínálunk.


Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2009.02.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok