HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Brazil csirkeragu

t: 1955

Brazil csirkeragu

A brazilok minden ételt nagyon színesen szeretnek. A mai menü se lesz sápatag.

Hozzávalók:

80 dkg csirkemell filé
5 dkg aranymazsola
2 db sárgarépa
1 db alma
20 dkg zöldborsó
20 dkg morzsolt kukorica
3 evőkanál majonéz
30 dkg burgonya
10 dkg mandulával töltött olajbogyó
olívaolaj

bors

A csirkemellet kockára vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, közben sóval, borssal ízesítjük, majd mellétesszük az aszalt szőlőt, a csíkokra vágott répát és az olívabogyót. Az almát felkockázzuk. Egy lábosban olívaolajat forrósítunk, rátesszük a borsót, valamint a kukoricát, sózzuk, borsozzuk és megpirítjuk. Miután megpuhult, hozzáadjuk a majonézt és az almakockákat. A burgonyát vékonyra vágjuk, bő, forró olajban kisütjük.


rtlklub.hu

2009.02.04

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok