A brazilok minden ételt nagyon színesen szeretnek. A mai menü se lesz sápatag.
Hozzávalók:
80 dkg csirkemell filé
5 dkg aranymazsola
2 db sárgarépa
1 db alma
20 dkg zöldborsó
20 dkg morzsolt kukorica
3 evőkanál majonéz
30 dkg burgonya
10 dkg mandulával töltött olajbogyó
olívaolaj
só
bors
A csirkemellet kockára vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, közben sóval, borssal ízesítjük, majd mellétesszük az aszalt szőlőt, a csíkokra vágott répát és az olívabogyót. Az almát felkockázzuk. Egy lábosban olívaolajat forrósítunk, rátesszük a borsót, valamint a kukoricát, sózzuk, borsozzuk és megpirítjuk. Miután megpuhult, hozzáadjuk a majonézt és az almakockákat. A burgonyát vékonyra vágjuk, bő, forró olajban kisütjük.
rtlklub.hu