HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Hátszínszeletek chilisbabbal

t: 1309

Hátszínszeletek chilisbabbal

A bélszínt bedörzsöljük sóval, megkenjük mustárral és olajba helyezzük, majd pár órát állni hagyjuk.

Hozzávalók:

4 szelet hátszín
30 dkg száraz bab
2 l füstölt húslé
3 ek mustár
3 db vöröshagyma
2-3 db chilipaprika
2 db tv paprika
1 db hegyes erős paprika
1 doboz hámozott paradicsom
2 db paradicsom
3 gerezd fokhagyma
friss petrezselyem
chilipor
só, bors

A babot füstölt húslében megfőzzük. A húst kivesszük a pácból, lecsöpögtetjük, szeletekre vágjuk, majd borssal ízesítjük és egy forró serpenyőben megsütjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, a hús mellé tesszük a karikára vágott chilipaprikával együtt. Mikor a hús elkészült félretesszük, majd a visszamaradt raguba tesszük a kockára vágott paprikát, a hámozott paradicsomot, a chiliport, majd sózzuk és borsozzuk és készre főzzük. Ezután hozzáadunk pár darab friss apróra vágott paradicsomot, apróra vágott petrezselymet, a fokhagymát, az erős paprikát, a fehérborsot, végül pedig a főtt babot. Összeforgatjuk, majd tálaláskor tetejére tesszük a kockára vágott hátszínt.

rtlklub.hu

2009.02.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok