HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Pulykamellel töltött kelkáposzta

t: 1698

Pulykamellel töltött kelkáposzta

Ilyen a hús és a zöldség tökéletes párosítása!

Hozzávalók:

1 kis fej kelkáposzta
30 dkg pulykamell
15 dkg csiperkegomba
6 szelet bacon
2 dl tejszín
20 dkg reszelt reszelt sajt
10 dkg krémsajt
2 dl tejföl
köménymag
szódabikarbóna
friss petrezselyem
olívaolaj
só, bors

A káposzta külső leveleit leszedjük, majd sós, szódabikarbónás vízben megfőzzük. A bacont felcsíkozzuk, és forró serpenyőben, olajon megpirítjuk. A pulykamellet apró kockákra vágjuk, és sóval, borssal ízesítve a zsiradékon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, a tejszínt, a krémsajtot, majd ízesítjük köménnyel és finomra vágott petrezselyemmel. A kelleveleket megtöltjük a pulykaraguval, majd feltekerjük. Reszelt sajttal megszórva, tejföllel meglocsolva 180 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.


rtlklub.hu

2009.01.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok