HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Borleves

t: 1998

Borleves







Hozzávalók:

1 l édes fehérbor
1 db citrom
1 db narancs
1 rúd fahéj
1 kk őrölt szegfűszeg
6 ek méz
6 db tojás
2 dl tejszín
1 ek vaj
1 cs vaníliás cukor

Egy edényben elkaramellizáljuk a mézet, ízesítjük fahéjjal, reszelt narancs és citromhéjjal, majd felöntjük borral, hozzáadjuk a vajat, ízesítjük szegfűszeggel, vaníliás cukorral, és felöntjük tejszínnel. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat állandó kevergetés mellet a leveshez adjuk, sűrűre főzzük.

rtlklub.hu

2007.12.18

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok