Hozzávalók:
1 db csirkemell
1 fej radiccio
1 fej eisberg
2 db alma
2 db körte
5 dkg szezámmag
5 dkg tökmag
5 dkg dióbél
3 ek méz
1 db citrom
8 szelet toast
koriander
balzsamecet
olívaolaj
só, bors
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sóval, borssal, ízesítjük, és serpenyőben, kevés olívaolajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a szezámmagot, a tökmagot, és a diót, majd megcsurgatjuk mézzel és megszórjuk finomra vágott korianderrel és készre pirítjuk.
A salátaleveleket összetépkedjük, keverőtálba tesszük. A körtét és az almát felkockázzuk, majd a salátához adjuk. Ízesítjük sóval, borssal, olívaolajjal, balzsamecettel és citromlével, majd hozzáadjuk a csirkemellet. Pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.
rtlklub.hu