HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Zöldséges hal

t: 1640

Zöldséges hal

A hal zöldséggel igazán fogyókúrás párosítás. Könnyű és finom! Kóstold meg te is!



Hozzávalók:

1 db póréhagyma
20 dkg sárgarépa
10 dkg zeller
4 szelet bacon szalonna
2 evőkanál olívaolaj
60 dkg tőkehal filé
3 babérlevél
2 dl fehérbor
bors

fokhagymasó
1 csomag zöld spárga
1 pohár tejföl
1 evőkanál liszt



A póréhagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott zellert és a csíkokra vágott bacon szalonnát, a vékony karikára vágott sárgarépát, majd fokhagymasóval, sóval, borssal és babérlevéllel ízesítjük.


A halat kockára vágjuk, és amikor már a répa is megpuhult, beletesszük a serpenyőbe, majd fehérborral felöntjük, hogy megpárolódjon. Ezután tesszük bele a zöld spárgát is. A tejfölt csomómentesen összekeverjük a liszttel, majd belekeverjük a halas raguba.

Jó étvágyat!

rtlklub

2007.11.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok