A hal zöldséggel igazán fogyókúrás párosítás. Könnyű és finom! Kóstold meg te is!
Hozzávalók:
1 db póréhagyma
20 dkg sárgarépa
10 dkg zeller
4 szelet bacon szalonna
2 evőkanál olívaolaj
60 dkg tőkehal filé
3 babérlevél
2 dl fehérbor
bors
só
fokhagymasó
1 csomag zöld spárga
1 pohár tejföl
1 evőkanál liszt
A póréhagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott zellert és a csíkokra vágott bacon szalonnát, a vékony karikára vágott sárgarépát, majd fokhagymasóval, sóval, borssal és babérlevéllel ízesítjük.
A halat kockára vágjuk, és amikor már a répa is megpuhult, beletesszük a serpenyőbe, majd fehérborral felöntjük, hogy megpárolódjon. Ezután tesszük bele a zöld spárgát is. A tejfölt csomómentesen összekeverjük a liszttel, majd belekeverjük a halas raguba.
Jó étvágyat!
rtlklub