HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Kiflibe töltött füstölt makréla

t: 1733

Kiflibe töltött füstölt makréla

A kiflibe töltjük a makrélás kevercset és friss salátával tálaljuk.



Hozzávalók:

3 db piros kaliforniai paprika
30 dkg füstölt makréla
1 db póréhagyma
1 db kígyóuborka
3 dl joghurt
1 db citrom
2 db körte
4 db kifli
2 evőkanál vaj
petrezselyem
só, bors

A kiflik végeit levágjuk, belét kiszedjük. A pórét apróra vágjuk, majd vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a feldarabolt kaliforniai paprikát, a petrezselymet, a makrélát, majd ízesítjük sóval, borssal és citromlével. Az így kapott krémet a kiflikbe töltjük. Az uborkát, a kaliforniai paprikát és a körtét apróra vágjuk, ízesítjük sóval, borssal, majd leöntjük joghurttal. Az elkészült töltött kenyeret a salátával tálaljuk.

Jó étvágyat!

rtlklub

2007.11.14

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok