HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Vadlibamell gombával és kelbimbóval

t: 1819

Vadlibamell gombával és kelbimbóval

A következő napokban vadas finomságokat készíthetünk, nem csak vadállatokból.



Hozzávalók:


1 kg vadlibamell
10 dkg füstölt szalonna
3 ek olaj
30 dkg csiperkegomba
30 dkg kelbimbó
4 gerezd fokhagyma
2 dl húsleves
1 dl száraz fehérbor
kakukkfű
só, bors
petrezselyem

A húst kiterítjük, megszórjuk szeletelt fokhagymával, rátesszük a szalonnát, ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel és súly alatt készre sütjük.

Fordításkor mellétesszük a kelbimbót, a cikkekre vágott gombát, aláöntjük a bort, a húslét és megpároljuk. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

rtlklub

2007.11.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok