HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Gesztenyés sertésszűz hosszúmetélttel

t: 1815

Gesztenyés sertésszűz hosszúmetélttel

A gesztenye hazánkban a leghoszabb életű gyümölcsfaj. A héten ebből készítünk finomságokat.

Hozzávalók:


40 dkg gesztenye
1 db sertésszűz
50 dkg főtt tészta
1 fej hagyma
2 ek olaj
petrezselyem
kakukkfű
só, bors


A húst ízesítjük sóval, borssal, megforgatjuk kakukkfűben, majd felszeleteljük.

Egy serpenyőben olajon megsütjük a húst, mellé apróra vágott hagymát teszünk, majd az elkészült húst félretesszük. A gesztenyét sütőben megsütjük, majd a hús után maradt hagymás zsiradékon megpirítjuk. Felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a kifőtt tésztát, megszórjuk petrezselyemmel és a hússal tálaljuk.

Jó étvágyat!

rtlklub

2007.10.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok